Ritualul de dimineață! 7 pași pentru a crea o disciplină în viața ta !

7 PAȘI PENTRU A CREA O DISCIPLINĂ ÎN VIAȚA TA!

Dacă am știi că există ceva ce am putea face să obținem disciplină în viețile noastre, am avea curajul să facem acest lucru ?

DACĂ AI AVUT ACESTE GÂNDURI, mă bucur că le-ai avut, există ceva ce ai putea face?

DA! Există, să lucrezi cu tine, să introspectezi și să-ti restabilizezi viața să te adaptezi condiților, să-ți setezi obiective.

Arta de a trai stă în continuă adaptare la ea, așa că ne vom adapta. ne vom restabiliza, vom veni cu planuri cu idei creative, vom schimba lumea și pe noi.

 Acum este timpul și momentul să ne schimbăm intențiile, să ne stabilim alte planuri, să ne așezăm gândurile.

Acest moment poate fi de asemenea și bun pentru a ne întelege mai bine pe noi, pentru a ne duce în interior și a ne întreba cu adevarat ce contează, ce nu mai avem nevoie și ce prețuim atât de mult să menținem în viața noastră.

Ce înseamnă 7 pași pentru a crea o disciplină?

Înseamnă o direcție ca tu să ai un început, să aduci schimbarea înseamnă să începi cu lucruri mărunte, în fiecare zi poți schimba ceva.

Nimănui nu-i plac schimbările, deja trecem prin atâtea schimbări la nivel global, însă totul se va restabiliza, pentru ca lumea va continua.

Nu există să nu continue viața într-un făgaș normal, totul are un început și un sfârșit. Vom ieși din acestă situație mai puternici, mai dornici să cunoaștem cu adevărat profunzime și importanța lucrurilor mărunte.

Să stabilești chiar tu o schimbare înseamnă să începi cu tine. DA! asta este ce poți face, fiecare dintre noi trebuie să înceapă să se restabilizeze pe el.

De aceea este bine să ne setăm clar obiectivele și intențiile pentru a ne stabiliza, și a ne decide ce este important cu adevarat. Consider că o reechilibrare și o întoarcere spre noi, spre interior, să avem acea discuție cu sinele, este importantă.

De asemenea să transimiți în univers gânduri și intenții pozitive pentru că așa vei obține o viață mult mai echilibrată și mai bună.

Iată câteva ideii cu care poți să începi în viața ta, simple dar care îți vor fi un suport o ancoră. Pentru că se spune că schimbarea vine de unde ești chiar tu. 

Începe cu un ritual dimineața să-ți găsești liniștea, să-ți oferi momente doar pentru tine, dar care îți vor lumina întreaga zi.

Încă din cele mai vechi timpuri au existat și există ritualuri, și ele există exact cu rolul de a restabiliza, de a prelungi viața, de a armoniza, de a afla secretele tinereții și a longevități.

Pontețialul acestor ritualuri este imens pentru cei care le practică zilnic și pot aduce schimbări majore la nivel fizic și mental.

Iată cei 7 pași simpli cu care poți începe:

  1. BEA UN PAHAR DE APĂ dimineața pe stomacul gol. Îți pregătește organismul pentru ziua ce urmează, curață toxinele din corp și hidratează corpul intens;

  2. TREZEȘTE-TE MAI DEVREME, vei avea timp să-ti faci un plan organizat pentru ziua ce urmează. Îți poți scrie de asemenea și câteva dintre lucurile pe care dorești să le faci în viitorul apropiat. Desigur vei avea timp să faci mișcare, să meditezi, să-ți pregătești micul dejun. Trezitul mai devreme înseamnă să-ți faci și un program de somn, te culci mai devreme, să te trezesti mai devreme, vei fi mai organizat și mult mai productiv.

  3. FĂ MIȘCARE, începe dimineața cu 5-10 minute de exerciții pentru a-ți încălzi întregul corp, dar care îți vor aduce beneficii extraordinare: detoxifiere, echilibrarea chakrelor, încetinirea procesului de îmbătrânire și contracararea efectelor sale, somn profund, memorie îmbunătățită, sănătate mentală, eliminarea durerilor osoase cauzate de artrită, putere și coordonare, productivitate, creativitate, etc. Aici îți pun la dispoziție și un link cu exerciții cu care îți poți începe dimineața: https://www.youtube.com/watch?v=XOC0S5RG5Mk

  4. RESPIRĂ – RESPIRAȚIA ESTE VIAȚĂ, folosește-te de acest instument pentru a te centra, pentru a aduce oxigen în corp. Îți va îmbunătăți funcționalitatea corectă a corpului și capacitatea pulmonară, vei gândi și acționa mai eficient. Se spune că atunci când ai un conflict interior sau cu cineva din jurul tău, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să respiri adânc, să te liniștești, iar apoi vei avea o minte mai clară, iar decizile tale vor fi mai ușor de luat. Cum poți face asta? Meditează, roagă-te dar cu concentrația pe RESPIRAȚIE, ascultăți gândurile profunde din interiorul tău, accesează această metodă care nu doar că îți va aduce liniște dar iți va raspunde la rugăciunile tale cele mai profunde. Iar tu poți obține pace, liniște, siguranță. 

  5. PREGĂTEȘTE UN MIC DEJUN care îti place, bucură-te de el, mănâncă în liniște, lasă telefoanele și tot ce ține de tehnologie, mănâncă în pace să te poți bucura atât la nivel fizic cât și mental. ALIMENTAȚIA, încearcă să mănânci cât mai proaspat, creierul are nevoie de culoare în farfurie, el are nevoie să fie stimulat și să proceseze tot ce îi oferi, atât gust, miros dar și văz. Mănâncă alimente care nu au stat foarte mult în frigider. POȚI SĂ ADAUGI ÎN ALIMENTAȚIA TA, semințe ( nuci, migdale,  fructe proaspete ). Îți vor alcătui necesarul de uleiuri și vitamine necesare pentru menținerea sănătosă a întregului corp.

  6. FII RECUNOSCĂTOR, adevarata putere sta în a începe ziua cu apreciere asupra lucurilor pentru care ești recunoscător că le ai în viața ta. Este foarte potrivit să începi cu o astfel de atitudine în ritual tău de dimineață, te va face să întelegi ce este cu adevarat bun și frumos în viața ta.

  7. Și nu în ultimul rând, în fiecare zi RENUNȚĂ LA CEVA CARE ÎȚI FACE RĂU și înlocuiește cu ceva nou care îți aduce mai mult echilibru și sănătate, iar aici vorbim atât la nivel fizic cât și la nivel de emoții gânduri.

Dragul meu prieten: Îți doresc să cunoști bucuria mereu nouă, să te echilibrezi și să începi chiar azi să faci ceva pentru sufletul tău care are nevoie de strălucire și vibrație pozitivă.

 

Autor  Oana Covaliu 

 

1 Comment
One Trackback:

[…] Ritualul de dimineață! 7 pași pentru a crea o disciplină în viața ta ! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *