Tipuri de masaj

Masajul ajută la relaxarea mușchilor tensionați și la îmbunătățirea circulației sanguine, oferind o senzație generală de bine.

Masajul este eficient în reducerea stresului și poate ajuta la ameliorarea durerilor cronice.

Ședințele de Masaj KinetoArt

De ce să alegi masajul KinetoArt?

Masajul KinetoArt este o experiență holistică care îmbină cunoștințele kinetoterapiei și arta masajului pentru a-ți oferi o relaxare profundă și o recuperare eficientă.

Printr-o abordare specializată, terapeuții KinetoArt nu doar tratează simptomele, ci și identifică cauza problemelor tale, ajutându-te să îți recâștigi mobilitatea și să îți îmbunătățești calitatea vieții.

Fie că ai nevoie de un moment de relaxare sau de o soluție pentru durerile cronice, masajul KinetoArt este alegerea ideală pentru a-ți revitaliza corpul și mintea.

Tehnician Maseur: Oana Covaliu

Tehnician Maseur: Alex Hrișcă

Masaj medical - terapeutic

Dacă experimentezi dureri de spate, masajul terapeutic este este una dintre cele mai eficiente și apreciate forme de terapii alternative folosite în tratamentul durerilor musculare, acesta fiind necesar la un moment dat tuturor.

Este recomandat pentru:

 • compresii de nervi, când apar amorțeli;
 • probleme legate de postură;
 • disfuncții de mișcare care pot fi cauzate de diverse accidentări în urma unor mișcări repetitive.

Masaj terapeutic 30 min – 120 lei

Masaj terapeutic 1h – 200 lei

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare are numeroase beneficii, printre care:

 • te ajută să scapi de stres;
 • este un ajutor împotriva anxietății și a depresiei;
 • îmbunătățește concentrarea;
 • relaxează mușchii încordați și atenuează contracțiile musculare;
 • menține elasticitatea pielii;
 • îmbunătățește circulația sanguină și limfatică; dezvoltă mobilitatea articulațiilor;
 • te ajută să îndrepți o postură greșită;
 • întărește sistemul imunitar.

Masaj de relaxare 30 min – 100 lei

Masaj de relaxare 1h – 180 lei

Masaj cu pietre vulcanice

Piatra cel mai des folosită este bazaltul – o rocă vulcanică neagră, bogată în fier și magneziu. Datorită nivelului ridicat de fier şi magneziu, pietrele acumulează multă căldură pe care o dispersează într-un timp îndelungat.
Dacă într-o anumită zonă pietrele pierd rapid căldura, înseamnă că acolo există un dezechilibru de care trebuie să ținem cont.

 • Calitatea somnului este mult îmbunătăţită şi astfel poţi combate uşor insomnia;
 • Sistemul imunitar este accelerat şi întărit;
 • Activitatea rinichilor şi a altor organe se îmbunătăţeşte;
 • Stresul şi anxietatea sunt reduse;
 • Durerile sunt ameliorate rapid.

Masaj cu pietre vulcanice 1h – 200 lei

Masaj anticelulitic

Cel mai eficient masaj pentru îndepartarea celulitei și a retenției de apă este masajul anticelulitic.
Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce conduce la reducerea și eliminarea depunerilor grase în timp.

Alte beneficii importante sunt:

 • influențarea metabolismului celular și al sistemului glandular;
 • ajută la scaderea în greutate;
 • activarea sistemului venos pentru o mai bună eliminare a reziduurilor metabolice de la nivel celular;
 • ameliorarea elasticități și tonusului pielii, precum și a sănătății țesuturilor subcutanate.

Masaj anticelulitic cu ventuze 1h – 220 lei
Masaj anticelulitic cu băț de bambus – 220 lei

Masaj sportiv

După antrenamentele intense de la sală, mușchiul are nevoie de relaxare și decontracturare.

Masajul sportiv este dezvoltat pentru a-i pregati pe sportivi, pentru a-i recupera mai repede după efortul unui concurs și pentru a-i ajuta să se prezinte mai bine în timpul antrenamentelor.

Masajul sportiv pune accentul pe prevenirea si tratarea traumatismelor și contracturilor la nivelul mușchilor, tendoanelor, articulațiilor și ligamentelor.

Nu trebuie sa fiți neaparat sportiv de performanță ca să beneficiați de masaj sportiv, acesta putând fi efectuat oricărei persoane care face sport de 2-4 ori pe săptămână, celor care au dureri musculare sau sunt supuși unor antrenamente dure periodice.

Beneficiile masajului sportiv:

 • reduce perioada de refacere;
 • păstrează flexibilitatea muchilor ș a articulațiilor;
 • îmbunătățește pregătirea mentală
  crește încrederea în sine;
 • îmbunătățește circulația sângelui și a limfei;
 • scade neuro-excitabilitatea care are ca rezultat o relaxare mai bună a mușchilor;
 • îmbunătățeșete flexibilitatea articulațiilor;
 • combate spasmele musculare.

Masaj sportiv 1h – 210 lei

Masaj trigger points

Trigger Points (punctele de contractură) sunt mici puncte care apar la nivelul mușchiului dacă acesta suferă leziuni sau este suprasolicitat.

Terapia prin presopunctură este foarte eficientă în tratamentul durerilor articulare, durerilor de cap, de gât și de spate, precum și durerilor cotului sau în tratamentul sindromului carpian.

Punctele Trigger sunt definite de hipersensibilitate punctiformă la nivelul mușchilor scheletici; sunt asociate cu noduli palpabili care la aplicarea de presiune pot da senzația de durere acută, durere surdă, rigiditate, senzația de cald sau rece, ajungând până la greață, pierderea echilibrului și tulburări de vedere.

Punctele Trigger pot fi cauzate de multipli factori interni sau externi, precum suprasolicitarea acută sau cronică a musculaturii, determinând eliberarea unui volum mai mare de ioni de calciu, care duce la o contracție nefiziologică cu efect de ischemie locală; dezechilibre homeostatice; traume directe; accidente grave; rupturi musculare survenite în timpul unei activități sportive; deficite nutriționale; infecții si chiar fumatul.

Masaj Trigger Points 1h – 250 lei

Masaj capilar

Masajul capilar este unul dintre cele mai cerute masaje. Efectul masajului capilar este unul profund de relaxare și are numeroase beneficii.

La nivelul scalpului sunt puncte – canale de energie, care odată activate, ajută corpul și mintea să revină într-o stare de echilibru și bunăstare.

Unii specialiști susțin că în afară de beneficiile pe care masajul le are asupra părului și scalpului, acesta ajută și în cazul durerilor de cap, contracțiilor și spasmelor musculare, depresiei sau insomniei.

Masaj capilar 20 min – 80 lei

Masaj facial

La nivelul feței există mulți nervi și puncte de presiune care transformă această formă de masaj într-un rasfăț.

Masajul facial este un tratament care ajută la menținerea sănătații și frumuseții pielii, dar și la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Masajul este considerat a fi una din cele mai vechi forme de vindecare.

Combinarea masajului cu o cremă hidratantă ajută la reducerea ridurilor și a uscăciunii pielii.

Ameliorarea congestiei sinusurilor întâlnită în cazul alergiilor – deși masajul terapeutic nu ar trebui să fie folosit pentru infecțiile sinusurilor fără aprobare medicală, acesta poate fi util în cazul ameliorării simptomelor alergice.

Acumularea de mucus la nivelul sinusurilor poate duce la presiune, inflamație și dureri de cap. Inhalațiile cu aburi și masajul blând ajută la eliminarea secrețiilor, îmbunătățește drenajul și evită congestia.

Masaj facial 20 min – 80 lei

Drenaj limfatic

Drenajul limfatic este un masaj medical cu numeroase beneficii pentru sănătate. Acesta poate accelera volumul fluxului limfatic de 20 de ori, îmbunătățind astfel semnificativ abilitatea sistemului de a elimina toxinele și materialele infecțioase.

Numeroase studii au certificat fapul că drenajul limfatic este o modalitate de tratament cu beneficii medicale într-o gama largă de probleme limfedematoase.

Dacă sunteți o persoană în general sănătoasă, simplul drenaj limfatic vă poate ajuta să vă recuperați mai repede dintr-o răceală sau vă poate ajuta să scapați mai usor de oboseală.

Două beneficii majore ale drenajului limfatic:

 • Îmbunătățirea producției de limfocite, îmbunătățind astfel capacitatea organismului de a se lupta cu infecția;
 • Activarea sistemului parasimpatic, provocând astfel un efect de relaxare globală a corpului.

Drenaj limfatic 90 min – 250 lei

Reflexoterapie

Reflexoterapia sprijină organismul să se vindece singur, îl detoxifică, îl relaxează, îl echilibrează și aduce o stare de bine.

Reflexoterapia îmbunătățește, în primul rând, circulația, accelerează eliminarea toxinelor și a reziduurilor, pentru a împiedica depunerea lor în concentrații dăunătoare în ficat, intestin și rinichi, diminuează durerea prin stimularea eliberării de endorfine, analgezicele naturale produse de organism.

Reflexoterapie 1h – 150 lei

Yoga

Cu fiecare respirație profundă, îţi vei schimba perspectiva asupra relaţiilor, priorităţilor şi asupra lumii întregi. Vei deveni mai recunoscător, mai fericit! Într-un final, beneficiul suprem este o viaţă împlinită!

Dacă ar trebui să alegi un singur lucru – doar unul – pentru tine, yoga ar fi cea mai bună investiţie pe care o poţi face pentru tine şi starea ta de bine.

Flexibilitate crescută, mușchi tonifiați, corp mai puternic și minte sănătoasă.

Iar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să faci yoga. Nu trebuie să stai în cap sau în mâini sau să faci șpagatul ca să beneficiezi de efectele miraculoase pe care practica yoga le aduce asupra corpului tău.

Modul în care lucrează toată musculatura, te ajută să acorzi mai multă atenție asupra modului în care respiri și creșterea graduală a flexibilității sunt câteva dintre motivele pentru care vei îndrăgi yoga dacă te decizi să o practici cu regularitate.

Yoga – ședință individuală 1h – 180 lei
Yoga – ședință la clasă – 70 lei

 

Masajul în timpul sarcinii

Masajul din timpul sarcinii este un tip de masaj terapeutic ce are ca scop stimularea funcției mușchilor și a articulațiilor, îmbunătățirea circulației sangvine și întărirea sănătății corpului, precum și îndepărtarea oboselii și a presiunii psihice.

Masaj gravide 1h – 180 lei

Masajul bebelușului

Nou născuții au un nivel de hormoni de stres destul de ridicat, creat de o stare de agitație pe care o au din cauza mediului foarte diferit fată de cel intrauterin.

Ei nu înțeleg ce li se întâmplă, sistemul nervos nefiind suficient de matur să proceseze toate informațiile. Masajul aduce alinare pe zonele cu disconfort – de cele mai multe ori, zona abdominală- dar și pe zonele orl, pe nas atunci când este înfundat, sau pe gingii, când apar dinții, ajută la cunoașterea a corpului, foarte importantă pentru bebeluși.

Prin masaj comunicăm părțile corpului și astfel începe conștientizarea părților.

Masajul bebelușului 20 min – 80 lei

Stretching Yoga masaj

Se lucrează pe corpul fizic, cu scopul de a influența liniile energetice ale corpului, iar local se apasă pe punctele energetice. Se execută o apăsare generală, ori se aplică asupra corpului pacientului exerciții de extensie și tragere, care se numesc Hatha-yoga, pusă în practică sau Yoga fizică aplicată.

Stretchingul pasiv ajută corpul să ajungă la performanță, sănătatea optimă contribuind cu aducerea unei stari de bine.

Beneficii aduse de masaj:

 • eliberează blocajele din fluxul energetic;
 • revigorează sistemul nervos;
 • eliberează durerile si tensiunile musculare;
 • crește abilitatea de a asimila nutrițiile prin stimularea organelor;
 • întareste și întinerește corpul;
 • îmbunătățește circulația sângelui și a limfei;
 • crește flexibilitatea corpului și minții.

Stretching pasiv – Yoga masaj 1h – 250 lei