Testimoniale

5/5

Medic fiind si petrecandu mi mai mult de 10 ore pe zi asezata pe scaun la cabinet am foarte mari probleme evident cu spatele… Cand imi fac timp sa ajung la Oana mea draga ( Kineto Art) simt ca renasc,simt cum imi echilibreaza tot ceea ce se dezechilibreaza intr o saptamana de munca.
Intr un mediu relaxant si magic in care o profesionista isi desfasoara activitatea pe care iubeste sa o faca,nu ai cum sa te simti altfel,decat plutind pe un nor de pe care nu ai vrea sa mai cobori!!! Masajul ei te pune pe picioare iti iti reda starea de bine pe care ne o dorim cu totii. Orele ei de yoga,de recuperare medicala si tot ceea ce ea stie sa faca cum nu se poate mai bine imi redau echilibrul de care am nevoie pentru a functiona normal si pentru a -mi desfasura activitatile zilnice fara dureri de spate si de cap!!!🙏🏻

Multumesc ca exsisti draga mea!

5/5

I love Kineto Art sau mai bine zis Kineto Heart! Pentru ca Oana este toata o inima… mare. Si atunci cand e buna si blanda la masaj, yoga, dar si cand e “dura” la kineto, asta ca sa scoata cel mai bun rezultat! Am fost martora multor povesti de succes ale ei (nu ar fi loc aici sa le scriu). Si multe care vor veni! Recomand Kinetoart! ❤️

5/5

Am avut o experiență extraordinară! Oana este extrem de profesionistă și prietenoasă, un terapeut foarte priceput care m-a ajutat să îmi repar spatele și să-mi îmbunătățesc forma fizică prin intermediul orelor de yoga. Masajul a fost absolut minunat, am simțit cum tensiunea, încordarea acumulată la nivelul musculaturei spatelui și stresul se dizolvă.

5/5

Oana e o persoana extraordinara, profesionista. A face kineto cu ea reprezinta o experienta completa, trup si minte ❤️. De mai bine de 6 luni ne intalnim aproape de 2 ori pe saptamana si cifoza mea e mult ameliorata, datorita combinatiei de exercitii personalizate pe care Oana le concepe pentru mine. Multumesc!!!

5/5

Zana Oana este un instructor de yoga de exceptie ♥️
Echilibrata, blanda si calda, face ca toate sedintele sa fie pline de bucurie si relaxare.

5/5

O experimenta minunată cu un om priceput . După o oră de masaj m-am simțit alt om , este un loc foarte minunat , îți dă o stare de liniște . Recomand! ❤️

5/5

Multumesc Oana pentru cei trei ani de cand lucram pe partea de kinetoterapie si recuperare sportiva, masaj terapeutic si practica yoga pentru imbunatatirea posturii, mobilitatea si flexibilitatele!Pe toate aceste arii am vazut si am simtit progresele si sper sa continuam sa lucram impreuna.

5/5

Perfect Spot for Relaxation with Yoga and Massage near Henri Coandă Airport!
I highly recommend both the studio and the instructor for a relaxing experience with yoga and massage. Situated conveniently near Henri Coandă International Airport, this place could be a perfect choice for travelers with a layover in Bucharest.

5/5

Am avut o experiență extraordinară la acest studio, pentru tratarea durerilor de umăr. Extrem de profesionistă și atentă la nevoile mele. A fost foarte informat și a elaborat un plan de tratament personalizat care a fost eficient în reducerea durerii și îmbunătățirea mobilității umărului meu.

În plus, atmosfera din studio este relaxantă și prietenoasă, ceea ce mi-a făcut întotdeauna vizitele plăcute și confortabile.

Recomand cu căldură acest cabinet tuturor celor care suferă de dureri de umăr sau alte probleme musculare. Este cu adevărat un loc unde te poți baza pe servicii de înaltă calitate și rezultate remarcabile.

Mulțumesc pentru grija

5/5

Am avut o problemă cu spatele in zona lombara, și după câteva ședințe la ei, sunt că nou. RECOMAND!