Despre noi

Pauza
de Zen

Te invităm în spațiul KinetoArt!

Aici vei găsi o voce caldă în mijlocul agitației, ghidarea de care ai nevoie pentru a-ți atinge potențialul și puterea de a merge mai departe drept prin viață.

Când vrei să te vindeci, este important să înțelegi că mintea și corpul tău are nevoie de liniște și de relaxare. Dacă lași mintea să fie în pace, ai posibilitatea să asculți mesajele inimii, și astfel îți sunt relevate nevoile reale ale sufletului.

Cheia vindecării

Cheia vindecării stă în a încetini ritmul, iar atunci când îți dai voie să faci asta, vei avea mai multă compasiune, blândețe și iubire pentru corpul, mintea și sufletul tău.

Echilibru

Agitația vremurilor noastre ne menține pe energia de luptă, grabă, încordare. Multe persoane urmează programe de recuperare în urma unor dezechilibre sau afecțiuni, dar vindecarea nu se produce, pentru că lipsește pauza binefăcătoare, relaxarea, mișcarea și hrana corectă.

Pauza și încetinirea ritmului calmează sistemul nervos, iar când sistemul nervos este echilibrat se poate produce vindecarea.

Ședințele de yoga, meditația, tehnicile de respirație, ședințele de recuperare medicală prin masaj sunt instrumente valoroase pentru a-ți ajuta întreaga structură în procesul vindecării.

Te așteptăm la o binemeritată pauză de bine!