Ce se întâmplă dacă obții diverse lucruri și dintr-o dată nu le mai ai?

Pentru că atunci când ești prea concentrat pe alte aspecte pierzi din vedere ce este de fapt cel mai important!

Ce se întâmplă dacă obții diverse lucruri și dintr-o dată nu le mai ai?

În primul rând te întorci la simplitate, îți aduci aminte ca a trăi simplu, echilibrat și în liniște este ceea ce îți trebuie.

Pentru că în momente grele ai să-ți dai seama că important este să ai o minte calmă, un corp puternic, energie să faci față tuturor schimbărilor.

Mereu când se întâmplă ceva ieșit din comun ne declarăm nepregătiți, ce ar fi ca de acum încolo să fim pregătiți, tu ca individ în primul rând, atât timp cât ești echilibrat mental, ai o disciplină, ți-ai găsit un scop, ai un țel, ai activități pe care le faci să crești să evoluezi.

Când ceva se schimbă și aduce dezechilibru tu nu te vei mai simți nepregătit, pentru ca tu ai muncit la evoluția ta, și ești pregătit să înfrunți orice îți apare în această viață.

Viața este imprezivibilă, dar tu ai datoria să te pregătești din toate punctele de vedere și pentru toate încercările ce vor urma să vină.

Cum facem acest lucru?

Atunci când îți cunoști locul în această lume, atunci când te cunoști pe tine, când ti-ai dat seama ca ai un rol important, vei acționa corect și pregătit.

Pentru că viața are un joc propriu ca tu omule să înțelegi cu adevărat ceva din acest joc, să-i înțelegi regulile și să pornești într-o altă experiență mai pregătit.

Libertatea! Ai nevoie sa ți-o permiți în primul rând, apoi ai nevoie să înțelegi cât de multă libertate ai nevoie atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău.

Ai nevoie să știi că libertatea ta depinde și de liniștea și armonia celuilalt, ai nevoie să înțelegi că ești important în viata asta și că ai un rol, poți influența vieții, poți schimba decizii, doar prin faptul că ai libertate să iei decizii, să acționezi (așă că în această perioadă ascultă și stai acasă).

De aceea ai nevoie să fii cu o claritate mentală mare și cu armonie interioară, toate acțiunile tale să fie atât în binele tău cât și a celor din jur.

Ai nevoie să știi că poți schimba locul în care te miști în care îți desfășori activitatea, prin felul în care acționezi, fiind mai blând, mai săritor, mai zâmbitor, mai darnic, mai înțelegător.

Unele persoane au nevoie de înțelegere. Oferă această înțelegere!

Acele persoane care îți fac rău gratuit, de fapt îți cer ajutorul, pentru că nu știu cum să-ți atragă atenția că sunt în suferință că se simt pierdute și asta le este atitudinea.

 Poți încerca să faci diferența dintre un gest binevoit și un gest care se face din faptul că suferim în tăcere, că vrem să fim ajutați însă ne este teama și de noi.

Ne este teama să ne ascultăm muzica din interiorul nostru pentru că s-ar putea să nu fie un cântec de leagăn sau o piesa de a lui Mozart, s-ar putea să fie ceva care ne sâcâie și ne deranjează si deranjează tare.

Însă pentru a te vindeca ai nevoie de curaj, curaj să te accepți exact așa cum ești, și să faci acțiuni să devii ceea ce tu ești de fapt.

Cu toții avem o bază bună, însă datorită experiențelor, dezamăgirilor și a falselor așteptări și datorită faptului că ne punem baza în alte persoane și nu în noi, ajungem să suferim, să ne schimbăm, să ne înrăim.

Apoi întrebare este, la ce folos? De ce să-ți întuneci inima, când cel mai mare ajutor îl găsești în tine, pentru că Dumnezeu ne-a oferit tuturor aceast magic corp înzestrat și armonizat perfect, însă noi nu ne folosim toate butoanele și toate aspectele cu care am fost înzestrați.

De ce facem asta?

Pentru ca am avut de ales și am ales lucruri care ne-au îndepărtat de propria identitate de propriul noi. De aceea ne simțim pierduți, rătăciți, singuri, deprimați.

Însă consider că vine și vremea când ne vom axa atenția să schimbăm cu adevarat ceva în viața noastră în sufletele noastre și în cercul în care ne desfășurăm viața. Așa că ai toate motivele să începi să faci schimbarea!

Rămâi cu bine drag prieten !

Autor: Oana Covaliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *