Cum rezistăm în izolare?

Între patru pereți ai cu adevărat posibilitatea să stii cine ești tu!

Cum rezistăm în izolare fară să simțim că ne pierdem mințiile? 

Se rezumă la un sigur cuvânt Disciplină, dacă nu o ai încă în viața ta este momentul să o dobândești.

Dacă ar fi să interpretăm această perioadă, ce ar fi să ne gândim că ne oferă posibilitatea să perfecționăm aspecte din viața noastră!

Dacă fiecare dintre noi a gândit la un moment dat, s-a rugat, a implorat ca lumea să se oprească în loc pentru că merge într-un ritm alert, că nu mai avem timp, că vrem să lucrăm la aspecte din viața noastră, dar agitația cotidiană nu ne-a permis acest lucru.

Poate că ai cerut rabdare, poate că ai cerut timp cu tine, poate că ai cerut timp cu familia, poate că ai cerut mai multă iubire, mai multă întelepciune, mai multă cunoaștere.

Ce ar fi să ne gândim și din altă perspectivă, poate că aceste rugaciuni ți-au fost ascultate și au venit sub această formă (izolarea), întodeauna când cerem vom primi oportunități și căi prin care să obținem ce am cerut. Însă  nu vine nimeni  să le așeaze pe tavă, trebuie să intervenim, să facem acțiuni!

Dumnezeu, Universul sau alte forțe supreme care ne ascultă și ne veghează, ne-a oferit această posibilitatea, nu contează metoda prin care a facut-o, dar a creeat  oportunității ca tu să ai timp să-ți pui în aplicare ceea ce ți-ai dorit .

De ce să nu privim că am primit în dar timpul de introspecție și momentul în care luăm decizii să ne îmbunătățim aceste aspecte pe care le-am dorit schimbate.

Mulți dintre noi ne panicăm, vestea că trebuie să fim izolați a venit greu de acceptat, însă ce poate fi mai minunat decât timp ca tu să te organizezi.

Poate ai vrut mai mult timp pentru tine? Să nu-ți fie teamă să ai această întalnire cu tine.

Desigur ai nevoie de curaj să schimbi aspecte care nu funcționeză în viața ta. Însă o dată ce vei face pași spre schimbare, nu te vei mai confrunta cu momente de panică, de singuratate, de anxietate, pentru ca acestea vin atunci când nu ai idee de unde să începi și încă rătăcești.

 Între patru pereți ai cu adevărat posibilitatea să stii cine ești  tu!

Pe mulți dintre noi ne-a pus în haos, pentru că lipsește disciplina, am primit ceva ce nu știm cum să prețium, nu știm să facem din aceste momente unelete cu adevărat valoroase.

Între patru pereti, poate cu familia, cu copiii, cu parintii sau singur, fă-ți loc să te cunoști, să cunoști.

Cu toate acestea nu suntem bine, este incredibil, omul nu este niciodată mulțumit și nu pentru că nu poate ci pentru că a uitat arta de a trăi simplu.

Avem nevoie să vedem situația ca și o modalitate prin care să învățăm, să evoluăm!

Să presupunem că în această izolare, am putea gândi că avem timp să PERFECȚIONĂM, SĂ NE IMAGINĂM că în această  perioadă de izolare șlefuim un cristal, și il aducem în forma dorită de noi. Tu EȘTI PROPRIUL TĂU PROIECT!

Fiecare la un anumit nivel s-a plâns de ceva, a dorit ceva în viața lui schimbat. Iată că printr-o formă sau alta ni s-au îndeplinit dorințele, să reziști și să ieși învingător în lumina soarelui și în confortul pe care îl meriți, ai nevoie de pași să-i urmezi cu strictețe  iar aceasta se numește disciplină!

Înainte să faci ceva, trebuie să fii ceva, ai nevoie să treci prin filtru tău personal. Să te întrebi: Ce îți dorești? Unde vrei să ajungi?

Iar pentru asta ai nevoie de informație, alege conștient ce se potrivește cu tine, ce vibrează cu trăirile tale și începe să lucrezi să-ți formezi un scut puternic și să fii pregătit pentru viață.

Cu rabdare și dorință să ne facem un plan să rezistăm. Să ieșim bine cu toții din această situație și bine înseamnă cu „capul întreg”, iar prin planul de diciplină este singura varianta!

Câteva variante pentru tine:

1. Am pus la dispoziție un ritual de dimineață, există acest articol pe care îl poți citi și poti lua câteva idei de disciplină!

Ritualul de dimineață! 7 pași pentru a crea o disciplină în viața ta !

2. De asemenea există și un ritual de seară!

Ritualul de seară! 10 pași pentru a rezista în izolare!

Dragul meu prieten îmi doresc să cunoști bucuria nouă, să-ti găsești echilibrul și liniștea interioară!

Autor Oana Covaliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *