Yin Yoga

Yin yoga este o formă lentă și profundă de yoga, care se concentrează pe întinderea și relaxarea profundă a țesuturilor și a articulațiilor.

Să înțelegem
Yin Yoga

În timpul unei sesiuni de yin yoga, pozițiile sunt menținute pentru o perioadă mai lungă de timp, de obicei între 3 și 5 minute sau chiar mai mult, pentru a permite corpului să se relaxeze și să se deschidă treptat.

Aceasta oferă o oportunitate de a lucra la flexibilitatea profundă și de a elibera tensiunea acumulată în țesuturile moi și în fascii.

Yin yoga este adesea practicată într-o atmosferă calmă și liniștită, cu accent pe respirație și conștientizare, și poate fi benefică pentru relaxare, reducerea stresului și îmbunătățirea flexibilității și a mobilității articulațiilor.

Această practică provine din filozofia chineză care urmărește deblocarea energiei (Qi) ce curge prin corp.

Yin Yoga

De ce să alegi Yin Yoga?

Relaxare Profundă

Yin Yoga se concentrează pe menținerea îndelungată a posturilor, ceea ce permite o relaxare profundă a corpului și minții. Aceasta tehnică ajută la eliberarea tensiunilor acumulate și la calmarea sistemului nervos, oferind o stare de bine și liniște interioară.

Îmbunătățirea Flexibilității

Prin menținerea posturilor pentru perioade mai lungi de timp, Yin Yoga stimulează țesuturile conjunctive, cum ar fi ligamentele și fasciile, contribuind astfel la îmbunătățirea flexibilității și la extinderea gamei de mișcare.

Acces la Meditație și Mindfulness

Yin Yoga facilitează o conștientizare mai profundă a senzațiilor corporale și a emoțiilor, conducând la o mai bună gestionare a stresului și la creșterea clarității mentale.

Beneficii ale Yin Yoga

Instructorii KinetoArt

Echipa KinetoArt este formată din instructori de yoga, kinetoterapeuți și maseuri cu o vastă experiență și pasiune pentru domeniul în care activează.

Instructorii de yoga sunt specializați în diferite stiluri, de la Hatha la Vinyasa, asigurându-se că fiecare sesiune este atât revigorantă, cât și relaxantă.

Kinetoterapeuții noștri sunt experți în reabilitarea fizică și îmbunătățirea mobilității, folosind tehnici eficiente și personalizate.

Maseurii aduc o gamă largă de tehnici de masaj, de la terapeutice la relaxare, contribuind esențial la sănătatea și bunăstarea clienților.

Împreună, această echipă talentată creează un mediu de suport și încurajare, ajutând clienții să atingă echilibrul perfect între minte, corp și spirit.