Hatha Yoga

Hatha yoga este știința utilizării posturilor pentru a dezvălui legătura dintre corp și respirație. Aceste posturi, numite asane, îți permit să îți înțelegi corpul la un nivel mai profund.

Să înțelegem Hatha Yoga

Denumirea vine de la cuvântul sanscrit Hatha, care înseamnă „energic” sau „puternic”, dar care este și o referință la „ha tha”, adică la Soare (Ha) și la Lună (Tha). 

Hatha Yoga presupune echilibrul dintre principiul masculin (ha) și cel feminin, pasiv (tha). Ideală pentru a-ți relaxa corpul prin mișcări ușoare.

Hatha Yoga este o formă de yoga care se concentrează asupra posturilor fizice („asanas” – cuvântul sanscrit dat posturii în yoga) și respirației („pranayama”). Scopul final fiind pregatirea corpului pentru meditație, mudre (gesturile mâinilor) sau pentru alte stiluri yoga mai complexe. 

Hatha Yoga are rolul de a echilibra organismul din punct de vedere energetic. Clasele pot avea dificultate medie sau avansată.

Hatha Yoga

De ce să alegi Hatha Yoga?

Emoțional

Te simți copleșit de emoții negative și cauți o metodă eficientă de a le elibera și echilibra.

Pacea Interioară

Simți nevoia de a scăpa de stresul zilnic și de a găsi pacea interioară, oferindu-ți momente de calm și liniște sufletească.

Sinele Interior

Ești în căutarea unei conexiuni mai profunde cu sinele tău interior, dorind să explorezi și să te dezvolți spiritual.

Beneficii ale Hatha Yoga

Instructorii KinetoArt

Echipa KinetoArt este formată din instructori de yoga, kinetoterapeuți și maseuri cu o vastă experiență și pasiune pentru domeniul în care activează.

Instructorii de yoga sunt specializați în diferite stiluri, de la Hatha la Vinyasa, asigurându-se că fiecare sesiune este atât revigorantă, cât și relaxantă.

Kinetoterapeuții noștri sunt experți în reabilitarea fizică și îmbunătățirea mobilității, folosind tehnici eficiente și personalizate.

Maseurii aduc o gamă largă de tehnici de masaj, de la terapeutice la relaxare, contribuind esențial la sănătatea și bunăstarea clienților.

Împreună, această echipă talentată creează un mediu de suport și încurajare, ajutând clienții să atingă echilibrul perfect între minte, corp și spirit.