Vinyasa Yoga

Vinyasa implică „curgerea” direct dintr-o poziție în următoarea fără întrerupere, mișcarea se face în conexiune cu respirația.

Să înțelegem Vinyasa Yoga

Această metodă determină în esență participanții să aibă o sesiune mai solicitantă din punct de vedere fizic, ceea ce o face o alegere bună pentru mobilitatea cu impact redus și întărirea mușchilor.

Vinyasa este grozavă pentru începători, deși această metodă este adesea asociată cu intensități mai mari, poate fi ușor adaptată pentru persoane cu mai puțină experiență.

Vinyasa Yoga poate fi folosită pentru recuperare, o sesiune mai lentă de Vinyasa yoga se poate dovedi a fi un mare atu pentru restul antrenamentului, ajutându-vă să obțineți o mobilitate și o stabilitate mai mare în mușchii voștri.

Vinyasa Yoga

De ce să alegi Vinyasa Yoga?

Fluiditate și mișcare

Vinyasa Yoga este caracterizată prin secvențe fluide și dinamice care leagă mișcarea de respirație. Aceasta abordare face fiecare sesiune vibrantă și variată, prevenind monotonia și menținând practica interesantă și provocatoare.

Creșterea Flexibilității și Forței

Practicarea Vinyasa Yoga implică posturi diverse care ajută la dezvoltarea forței musculare, flexibilității și echilibrului. Aceasta este ideală pentru cei care doresc să îmbunătățească tonusul muscular și să sporească rezistența corporală într-un mod armonios și integrat.

Controlul Stresului și Relaxare

Vinyasa Yoga pune un accent deosebit pe sincronizarea respirației cu mișcările, ceea ce contribuie la calmarea minții și la reducerea stresului. Prin focalizarea pe respirație și mișcare, practicanții pot atinge un nivel mai profund de relaxare mentală și emoțională, favorizând o stare de bine generală.

Beneficii ale Vinyasa Yoga

Instructorii KinetoArt

Echipa KinetoArt este formată din instructori de yoga, kinetoterapeuți și maseuri cu o vastă experiență și pasiune pentru domeniul în care activează.

Instructorii de yoga sunt specializați în diferite stiluri, de la Hatha la Vinyasa, asigurându-se că fiecare sesiune este atât revigorantă, cât și relaxantă.

Kinetoterapeuții noștri sunt experți în reabilitarea fizică și îmbunătățirea mobilității, folosind tehnici eficiente și personalizate.

Maseurii aduc o gamă largă de tehnici de masaj, de la terapeutice la relaxare, contribuind esențial la sănătatea și bunăstarea clienților.

Împreună, această echipă talentată creează un mediu de suport și încurajare, ajutând clienții să atingă echilibrul perfect între minte, corp și spirit.