MASAJ MEDICAL- TERAPEUTIC

Daca experiemtezi durere de spate MASAJUL TERAPETUIC este este una dintre cele mai eficiente si apreciate forme de terapii alternative folosite în tratamentul durerilor musculare, el fiind necesar la un moment dat tuturor.
Este recomandat în cazul compresiilor de nervi când apar amorțeli, probleme legate de postură, disfuncțiilor de mișcare care pot fi cauzate de diverse accidentări în urma unor mișcări repetitive.
Masaj terapeutic 30 min – 120lei
Masaj terapeutic 1h- 200 lei

MASAJ DE RELAXARE

MASAJ DE RELAXARE
Masajul de relaxare are numeroase beneficii, printre care: te ajută să scapi de stres; un ajutor împotriva anxietății și a depresiei; îmbunătățește concentrarea; relaxează mușchii încordați și atenuează contracțiile musculare; menține elasticitatea pielii; îmbunătățește circulația sanguină și limfatică; dezvoltă mobilitatea articulațiilor; te ajută să îndrepți o postură greșită; întărește sistemul imunitar.
MASAJ RELAXARE 30 min – 80 lei
MASAJ RELAXARE 1h- 170 lei

MASAJ PIETRE VULCANICE

MASAJ CU PIETRE VULCANICE
Piatra cel mai des folosită este bazaltul – o rocă vulcanică neagră, bogată în fier și magneziu. Datorită nivelului ridicat de fier şi magneziu, pietrele acumulează multă căldură pe care o dispersează într-un timp îndelungat.
Dacă într-o anumită zonă pietrele pierd rapid căldura, înseamnă că acolo există un dezechilibru de care trebuie să ținem cont. Calitatea somnului este mult îmbunătăţită şi astfel poţi combate uşor insomnia. Sistemul imunitar este accelerat şi întărit. Activitatea rinichilor şi a altor organe se îmbunătăţeşte. Stresul şi anxietatea sunt reduse. Durerile sunt ameliorate rapid.
MASAJ PIETRE VULCANICE 1H- 200LEI
   

MASAJ ANTICELULITIC

Cel mai eficient masaj pentru îndepartarea celulitei și a retenției de apă, MASAJUL ANTICELULITIC
Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce conduce la reducerea și eliminarea depunerilor grase în timp.
Alte beneficii importante sunt:
– înfluențarea metabolismului celular și al sistemului glandular, ajută la scaderea în greutate
– activarea sistemului venos pentru o mai bună eliminare a reziduurilor metabolice de la nivel celular
– ameliorarea elasticități și tonusului pielii, precum și a sănătății țesuturilor subcutanate.
MASAJ ANTICELULITIC CU VENTUZE- 1H- 220LEI
MASAJ ANTICELULTIC BAȚ BAMBUS- 220 LEI

MASAJ SPORTIV

După antrenamentele intense de la sală, muschiul are nevoie de relaxare, și decontracturare MASAJUL SPORTIV
  este dezvoltat pentru a-i pregati pe sportivi, pentru a-i recupera mai repede dupa efortul unui concurs și pentru a-i ajuta să se prezinte mai bine în timpul antrenamentelor.
Masajul sportiv pune accentul pe prevenirea si tratarea traumatismelor și contracturilor la nivelul mușchilor, tendoanelor, articulațiilor și ligamentelor.
Nu trebuie sa fiți neaparat sportiv de performanță ca să beneficiați de masaj sportiv, acesta putând fi efectuat oricărei persoane care face sport de 2-4 ori pe săptămână, celor care au dureri musculare sau sunt supuși unor antrenamente dure periodice.
Beneficiile masajului sportiv:
– reduce perioada de refacere ;
– păstrează flexibilitatea muchilor ș a articulațiilor;
– îmbunătățește pregatirea mentală
– crește încrederea în sine;
– îmbunătățește circulatia sângelui și a limfei;
– scade neuro-excitabilitatea care are ca rezultat o relaxare mai bună a mușchilor;
– îmbunătățeșete flexibilitatea articulațiilor;
– combate spasmele musculare.
MASAJ SPORTIV 1H- 210 LEI

MASAJ TRIGGER POINTS

Trigger POINTS masaj
Trigger Points (punctele de contractura) sunt mici puncte care apar la nivelul muschiului daca acesta sufera leziuni sau este suprasolicitat. Terapia prin presopunctura este foarte eficienta in tratamentul durerilor articulare, durerilor de cap, de gat si de spate, precum si durerilor cotului sau in tratamentul sindromului carpian. Punctele Trigger sunt definite de hipersensibilitate punctiforma la nivelul muschilor scheletici; sunt asociate cu noduli palpabili care la aplicare de presiune pot da senzatia de durere acuta, durere surda, rigiditate, senzatia de cald sau rece, ajungand pana la greata, pierderea echilibrului si tulburari de vedere.
Punctele Trigger pot fi cauzate de multipli factori interni sau externi precum suprasolicitarea acuta sau cronica a musculaturii, determinand eliberarea unui volum mai mare de ioni de calciu, care duce la o contractie nefiziologica cu efect de ischemie locala; dezechilibre homeostatice; traume directe; accidente grave; rupturi musculare survenite in timpul unei activitati sportive; deficite nutritionale; infectii si chiar fumatul.
TRIGGER POINTS MASAJ- 60 MIN- 250 LEI

MASAJ CAPILAR

MASAJ CAPILAR
Este unul dintre cele mai cerute masaje, efectul lui este unul profund de relaxare și are numeroase beneficii. La nivelul scalpului sunt puncte canale de energie, care o dată activate ajută corpul și mintea să revină într-o stare de echilibru și bunăstare. Unii specialiști susțin că în afară de beneficiile pe care masajul le are asupra părului și scalpului, acesta ajută și în cazul durerilor de cap, contracțiilor și spasmelor musculare, depresiei, insomniei.
MASAJ CAPILAR – 20 min- 80lei

MASAJUL FACIAL

MASAJ FACIAL
    La nivelul feței există mulți nervi și puncte de presiune care transformă această formă de masaj într-un rasfăț.
Masajul facial este un tratament care ajută la menținerea sănătații și frumuseții pielii, dar și a încetinirii procesului de îmbătrânire.
Masajul este considerat a fi una din cele mai vechi forme de vindecare.
Combinarea masajului cu o cremă hidratantă ajută la reducerea ridurilor și a uscăciunii pielii.
 Ameliorarea congestiei sinusurilor întâlnită în cazul alergiilor – deși masajul terapeutic nu ar trebui să fie folosit pentru infecțiile sinusurilor fară aprobare medicală, acestă poate fi util în cazul ameliorării simptomelor alergice.
Acumularea de mucus la nivelul sinusurilor poate duce la presiune, inflamație și dureri de cap. Înhalațiile cu aburi și masajul blând ajută la eliminarea secrețiilor, îmbunătățește drenajul și evită congestia.
MASAJ FACIAL 20 MIN- 80 LEI

DRENAJ LIMFATIC

Drenajul limfatic este un masaj medical cu numeroase beneficii pentru sănătate.
DRENAJ LIMFATIC
Acesta poate accelera volumul fluxului limfatic de 20 de ori, îmbunătățind astfel semnificativ abilitatea sistemului de a elimina toxinele și materialele infecțioase. Studii au certificat că drenajul limfatic este o modalitate de tratament cu beneficii medicale într-o gama largă de probleme limfedematoase.
Daca sunteți o persoană în general sănătoasă, simplul drenaj limfatic vă poate ajuta să vă recuperați mai repede dintr-o răceală sau vă poate ajuta să scapați mai usor de oboseală.
Două beneficii majore:
Îmbunătățirea producției de limfocite, îmbunătățind astfel capacitatea organismului de a se lupta cu infecția;
Activarea sistemului arasimpatic, provocând astfel un efect de relaxare globală a corpului.
DRENAJ LIMFATIC- 90 MIN- 250 LEI

REFLEXOTERAPIE

REFLEXOTERAPIA sprijină organismul să se vindece singur, îl detoxifică, îl relaxează, îl echilibrează și aduce o stare de bine. Reflexoterapia îmbunătățește, în primul rând, circulația, accelerează eliminarea toxinelor și a rezidurilor pentru a împiedica depunerea lor în concentrații daunatoare în ficat, intestin și rinichi, diminuează durerea prin stimularea eliberarii de endorfine, analgezicele naturale produse de organism.
REFLEXOTERAPIE 60 MIN- 150 LEI

YOGA

Cu fiecare respiraţie profundă, îţi vei schimba perspectiva asupra relaţiilor, priorităţilor şi asupra lumii întregi. Vei deveni, mai recunoscător, mai fericit! Într-un final, beneficiul suprem este o viaţă împlinită! Dacă ar trebui să alegi un singur lucru – doar unul – pentru tine, yoga ar fi cea mai bună investiţie pe care o poţi face pentru tine şi starea ta de bine.
Flexibilitate crescută, mușchi tonifiați, corp mai puternic și minte sănătoasă.
Și sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să faci yoga. Nu trebuie să stai în cap sau în mâini sau să faci șpagatul ca să beneficiezi de efectele miraculoase pe care practica yoga le aduce asupra corpului tău.
Modul în care lucrează toată musculatura, te ajută să acorzi mai multă atenție asupra modului în care respiri și creșterea graduală a flexibilității sunt câteva dintre motivele pentru care vei îndrăgi yoga  dacă te decizi să o practici cu regularitate.
YOGA SEDINȚĂ INDIVIDUALĂ- 60 MIN- 180 LEI
YOGA ȘEDINTA LA CLASĂ- 70 LEI

MASAJUL ÎN TIMPUL SARCINII

Masajul din timpul sarcinii este un tip de masaj terapeutic ce are ca scop stimularea funcției mușchilor și a articulațiilor, îmbunătățirea circulației sangvine și întărirea sănătății corpului, precum și îndepărtarea oboselii și a presiunii psihice.
MASAJ GRAVIDE 60 MIN- 180 LEI

https://www.kinetoart.ro/gimnastica-gravidei-exemple-de-exercitii-si-beneficiile-sportului-in-timpul-sarcinii/

MASAJUL BEBELUȘULUI

Nou născuții au un nivel de hormoni de stres destul de ridicat, creat de o stare de agitație pe care o au din cauza mediului foarte diferit fată de cel intrauterin.
Ei nu înțeleg ce li se întâmplă, sistemul nervos nefiind suficient de matur să proceseze toate informațiile. Masajul aduce alinare pe zonele cu disconfort – de cele mai multe ori, zona abdominală- dar și pe zonele orl, pe nas atunci când este înfundat, sau pe gingii, când apar dinții, ajută la cunoașterea a corpului, foarte importantă pentru bebeluși. Prin masaj comunicăm părțile corpului și astfel începe conștientizarea părților.
MASAJUL BEBELUȘULUI- 20 MIN- 80 LEI

STRETCHING YOGA MASAJ

Se lucrează pe corpul fizic, cu scopul de a influența liniile energetice ale corpului, iar local se apasă pe punctele energetice. Se execută o apăsare generală, ori se aplică asupra corpului pacientului exerciții de extensie și tragere, care se numesc Hatha-yoga, pusă în practică sau Yoga fizică aplicată.
STRETCHINGUL PASIV ajuta corpul sa ajunga la performanță, sănătatea optimă contribuind cu aducerea unei stari de bine. Beneficiile aduse de masaj sunt numeroase:
eliberează blocajele din fluxul energetic;
revigorează sistemul nervos;
eliberează durerile si tensiunile musculare;
crește abilitatea de a asimila nutrițiile prin stimularea organelor;
întareste și întinerește corpul;
îmbunătățește  circulația sângelui și  a limfei;
crește flexibilitatea corpului și minții.
STRETCHIGUL PASIV- YOGA MASAJ- 60 MIN- 250 LEI