Prin intermediul acestor terapii aduci în sufletul, mintea și corpul tău armonia interioară. Ai la dispoziție câteva variante de pachete care te duc în această călătorie către tine, către interior. Important este să ai deschidere, și să-ți dorești să intri în energia binefăcătoare . Vei obține numeroase beneficii prin aceste practici care sunt cu adevarat instrumente puternice de transforamare. Te așteptăm să vii în această energie vindecătoare, unde te vei întâlni cu o parte din tine care își dorește echilibrul, calmul și binele interior. În magia prezentului învață să spui DA ! Spune Da vieții, spune Da cunoașterii. Te invităm în lumea aromelor, a ritualului, a stării de bine!

Pachetele sunt diverse cu atenția pe a lucra individual, dar și cu posibilitatea de deplasare la domiciliu, sau în cabinet. De asemenea găsești și variante online.

PACHET- COLOANĂ DREAPTĂ- ELIMINARE DURERI

PACHET ELIMINARE DURERI DE SPATE – COLOANA VERTEBRALĂ DREAPTĂ
În cadrul acestui pachet TE AJUT SĂ STAI DREPT – beneficiezi de 4 ore de recuperare prin tehnici kinetoterapeutice și yoga și 2 ședințe de masaj terapeutic decontracturant cu uleiuri aromatice special pentru relaxarea musculaturii în profunzime. Durata- 6 ore (valabil 1 lună)
PREȚ PACHET- 488lei

PACHET ARMONIE- ARMONIA INTERIOARĂ


PACHET ARMONIE- ARMONIA INTERIOARĂ
În cadrul acestui pachet TE AJUT SĂ ADUCI ARMONIE ÎNTREGII TALE STRUCTURII- beneficiezi de 4 ȘEDINȚE DE YOGA pentru începători (meditație, tehnici de calmare și relaxare, posturii yoga pentru corp, minte, spirit), 4 ȘEDINȚE DE MASAJ- ARMONIE- cu ulei cald și ierburi armomatice, masaj pentru relaxarea profundă (include masarea corpul pe pielea uscată, apoi masarea corpului prin tehnici specifice de masaj pentru relaxarea în profunzime, masaj capilar și masaj facial cu cremă super hidratantă. Durata 8 ore – valabil 1 lună.
PREȚ PACHET- 988LEI

PACHET AYURVEDA- AFLAREA DOSHA PREDOMINANTĂ ȘI ECHILIBRARE

PACHET AYURVEDA- AFLAREA TIPULUI CONSTITUȚIONAL
În cadrul acestui pachet TE AJUT SĂ ADUCI ECHILIBRU ENERGIEI TALE CONSTITUȚIONALE, beneficiezi de – consulație ayurvedică- aflarea tipului constituțional, masaj ayurvedic echilibrare doshas reprezentativă, yoga dosha- tehnici de echilibrare prin practica yoga & ayurveda. BONUS PACHET – REMEDII STIL DE VIAȚĂ (ALIMENTAȚIE, TIP DE MIȘCARE, TEHNICI SI METODE REECHILIBRANTE) IN FUNCȚIE DE DOSHAS – Durata- 4 h- poți alege să vii doar o dată pentru toate serviciile sau de 2 ori. Te asteaptă și o bautură ayurvedică caldă.
PREȚ PACHET- 988LEI

P.S – AFLAREA TIPULUI CONSTITUȚIONAL ÎL FACI O DATĂ, REMEDIILE ȘI TEHNICILE LE VEI AVEA PENTRU TOATĂ VIAȚA

PACHET GODDESS- PENTRU ZEIȚA DIN INTERIORUL TĂU


PACHET GODDESS- PENTRU ZEIȚA DIN INTERIORUL TĂU
În cadrul acestui pachet beneficiezi de- RITUAL DE CURAȚARE A PIELII (PERIAJ USCAT), DRENAJ LIMFATIC PENTRU PICIOARE DE ZEIȚĂ CU ULEI AROMAT DE PORTOCALĂ ȘI SCORȚISOARĂ, MASAJUL FACIAL DE ILUMINARE, MEDITAȚIE ȘI TEHNICI DE RESPIRAȚE DE ACTIVARE A PUTERII FEMININE. Te așteaptă și un ceai din plante aromoatice, atmosferă de calm și liniște.
PRET PACHET 488LEI – Durata- 3h.

PACHET ECHILIBRU- RITUAL, INTENȚIONARE, RUTINĂ SĂNĂTOASĂ

PACHET ECHILIBRU
În cadrul acestui pachet beneficiezi de – RITUAL de dimineața cum să-ți începi ziua conștient, Yoga echilibrare energetica chakre & doshas – Manifestare- cum să faci intențiile pentru a crea realitatea pe care ți-o dorești.
PREȚ PACHET- 388 lei -durata 3h

PACHET TIMP PENTRU TINE

PACHET TIMP PENTRU TINE ESTE DOAR DESPRE ACEL TIMP ÎN CARE ÎȚI OFERI MOMENTE DE DECONECTARE ȘI RELAXARE PROFUNDĂ
În cadrul acestui pachet beneficiezi de – Meditația inimii, respirație conștientă pentru armonia și calmarea sistemului mervos, YOGA pentru o inima fericită, ceai din ierburi aromate, Masaj facial energetic și presuponctura pentru iluminare ten.
PREȚ PACHET- 388LEI Durata- 3h

PACHET WELLBEINGPACHET WEELBEING
În cadrul acestui pachet beneficiezi de ședințe de yoga online, ședințe de grup ghidate live pe zoom, ședințele au intenția de a lucra integrativ corpul, minte și sufletul prin tehnici de respiratie, meditatie și posturi reprezentative. Ai parte de un grup de suport, teme pentru acasă, și suportul meu oricând ai nevoie de informații sau tehnici și metode în plus pentru a te susține în echilibru și armonie.
PRET PACHET 388 LEI- Durata 8ore – valabil 1 lună.

PACHET SELF CARE

PACHET SELF CARE
În cadrul acestui pachet beneficiezi de 4 ședințe de yoga activarea iubirii de sine, cu meditație și tehnici speciale care activează iubirea de sine, 2 ședinte de masaj regenereare și detoxifiere cu uleiuri aromatice și periaj. Te așteaptă un spatiu de liniște cu o bautură ayurvedică caldă.
PREȚ PACHET- 644lei

PACHET PERFECT DAY

PACHET PERFECT DAY
În cadrul acestui pachet beneficiezi de – 1 ședință de yoga flexibilitate și mobilizarea articulațiilor Stretching pasiv și presopunctură urmat de un masaj de relaxare cu pietre calde unse cu uleiuri aromatice speciale pentru detensionare și relaxare.
PRET PACHET- 388LEI Durata 3h

PACHET KINETOTERAPIE

PACHET KINETOTERAPIE
În cadrul acestui pachet beneficiezi de ședințe de kinetoterapie pentru diverse deficiențe ale coloanei vertebrale. Pachetul include 8 ședințe kinetoterapie plus 4 ședințe de masaj terapeutic- decontracturarea presiunii musculare și calmarea nervoasă, pe spate 30 de min.
PREȚ PACHET de la 1800lei

934lei Durata 10h valabil 1 lună

PACHET HOLISTIC MASAJ

PACHET HOLISTIC MASAJ
În cadrul acestui pachet beneficiezi de 17 tipuri de masaj, poți alege din această gamă largă de masaj orice tip dorești. Masaj relaxare, ayurvedic, reflexoterapie, terapeutic, facial, capilar, sportiv, stretching și presopunctură, anticeliulitic, masaj cu pietre calde, masaj cu bete de bambus, drenaj limfatic, periaj uscat și masaj de detoxifiere, deep tissue, masaj la 4 mâini
Pachetul conține 8 ședințe, iar tu alegi ce tip de masaj dorești să faci la fiecare sedință în parte.
PREȚ PACHET de la 2000lei

988LEI Durata 8 ore, valabil o lună.