Instructori

Lara Dragomirescu

Lara

Instructor de Yoga

Pasiunea pentru yoga, mișcarea conștientă, precum și un stil de viață sănătos au condus-o spre a lucra în acest domeniu. Astfel, are zilnic bucuria de a ajuta și alți oameni să descopere beneficiile unei vieți active și echilibrate.

Pentru că are convingerea că starea de bine începe „din interior”, a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, a devenit instructor de yoga acreditat internațional Yoga Alliance 200h și recent s-a specializat în yoga pentru copii. Învățarea continuă, practica personală, precum și experiența cu fiecare persoană alături de care a lucrat, au făcut-o să abordeze un stil holistic și integrativ de rezolvare a dezechilibrelor ce afectează negativ calitatea vieții.

Colaborarea cu KinetoArt i-a oferit ocazia să-și extindă cunoștințele și să dezvolte tehnici inovative pentru a sprijini pacienții în atingerea unei stări optime de sănătate și bunăstare. Această colaborare îi permite să ofere un suport mai complex și personalizat, ajutând oamenii să își îmbunătățească starea generală de sănătate printr-o abordare interdisciplinară.